søndag 5. september 2010

Sykkeltur med mange stopp


Vi dro på sykkeltur med begge barna i sykkelvogna. Det gjelder å aktivisere de litt av og til, og det de synes alltid det er gøy å hjelpe til å skyve vogna opp trappa. Det er en slags snarvei, eller vi unngår litt traffikert bilvei på denne måten.


Tine var med på ruten til Hirzel for første gang. Hun oppdaget at det var kake og kaffe til salgs på veien. Det var selvbetjening. Jeg har aldri lagt merke til det før. Vi slo til!

Rabarbrakaken, som viste seg å være sitronkake,var fantastisk god (nam nam). Kaffen var nesten akkurat varm nok. Tine fikk en veps i kaffen sin, men ville ikke ha mer kaffe etterpå.


Vi syklet til Hirzel og tok en kaffe og ostesmørbrød der også. Vi spurte et tilfeldig dame i byen om det var en kafe her, og hun sa vi bare kunne komme så skulle hun åpne etter at hun hadde hentet nøkkelen. Kaffen var litt spesiell, men ostesmørbrødet var ikke så verst.


Mari ville innom stubben som hun leker er motorsykkel og spise kinder egg der. Det fikk hun, og de lekte motorsykkel med GPS og toalett. De kjørte både til Tyskland og Frankrike.



Etter sykkelturen sluktnet begge barna. Ikke så rart, de hadde flydd rundt i mange timer. De var i strålende humør og vi hadde en flott tur med god trening.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser ut som en herlig tur,med innlagt trim og god mat.

Siv sa...

Ser ut som en fin tur med vakre omgivelser, og litt av en tilfeldighet at dere traff på dama med kafè da!:-))