søndag 24. oktober 2010

Montreux og Villars sur Ollon




Montreux,ved Genevesjøen.

Vi har endelig vært på hyttetur i de sveitsiske alpene, i den fransktalende delen. Hanna,svensk venninne fra Trollet,har en venn som har hytte der og som vi var så heldige å få låne.Vi skulle egentlig kjøre på onsdag men pga dårlig vær ventet vi til torsdag.Hanna med sine barn, Store-Ella og Adam, Erika med Alice og jeg med lille-Ella og Mari kjørte tidlig avgårde for vi skulle ta en stopp innom Montreux før vi satte nesen mot alpes des chaux og Villars sur Ollon. Montreux er for meg mest kjent for sin film-festival .En fin by,med store, flotte palmer, men også veldig lik alle andre byer som ligger ved innsjø.Været var strålende og alle var i godt humør.Vi kom fram til hytta på ettermiddagen og barna ble kjempeglade da de oppdaget snøen.Det hadde kanskje kommet et par millimeter med snø,men barna fikk da skrapt sammen nok snø til å lage snøballer.Utenfor hytta var det gravearbeid så vi hadde ikke noe vann,men etter et par telefoner hit og dit,fikk vi heldigivs noen til å sette på vannet. VI skulle få ha vann til dagen etter.
På fredag gikk vi en tur,det var lite snø,men det er vel ennå en mnd. eller to før skisesongen starter.Vi hadde en kjempekoselig tur med veldig trivelig selskap.




1 kommentar:

Anonym sa...

Så utrolige fine bilder. Så artig å kunne følge dere på bloggen altså. Tenk hva disse hærlige tantebarna mine får oppleve.

Barna med Alpene i bakgrunnen er kjempe fint. Æ å vil til Alpene, hehe...

Håper på å få til en tur etter jul altså!!! og helst før dere plutselig er hjemme igjen ;) Tia går jo så vanvittig fort ;)

Klem fra tante Linda