søndag 23. mai 2010

Biltur til Italia

Det var meldt pent vær, og det var på tide å utforske Italia. Vi la inn en liten omvei for å unngå den mest trafikkerte veien til Italia, men det var det flere som hadde tenkt. Turen som bare skulle ta tre timer tok sikkert 5-6 timer. Vi endret litt på planene og stoppet underveis og så på en tilfeldig borg i vakre omgivelser.








Hotellet jeg hadde bestilt i Italia var bedre enn jeg trodde, men kanskje litt under pari ifølge resten av gjengen. Italia, eller ett eller annet fotball-lag, vant tydeligvis en eller annen kamp på lørdag kveld. Makan til leven har jeg ikke hørt siden jeg jobbet på slakteriet. Fantastisk mye tuting og leven og larm til langt utpå natta. Vi klarte også å somle bort alle smukkene til Ella. Vi bidro også til litt leven. Nå er det slutt med smukker. Vi spiste "italiensk frokost" før vi dro til Como, lekeplassen til superstars som Madonna, George Clooney og oss. Der var det nydelig pasta, pizza og is.




Turen tilbake ble også litt lengre. Det var lang kø før den 5 mil lange tunnelen. Køen sto bom stille og sola stekte. Vi kjørte like godt over fjellet. Temperaturen sank raskt fra 30 til 11 grader.


1 kommentar:

Anonym sa...

Åhhh gud, kor hærlig dere har det!! så mange flotte opplevelser. Tenk å bare kunne farte rundt sånn da, og bare nyte alt med familien ;o)Blir sannelig noen bereiste små tuppelupper de to jentene dåkker;o)
*misunnelig*

Klem fra Tante Linda