lørdag 1. mai 2010

Vårferie og besøk







Barna i Sveits har 2 uker vårferie og da passet det jammen bra med besøk fra Oslo. Ei venninne fra gymnastiden,Hege, og hennes 2 flotte barn var her fra mandag til torsdag. Barna fant tonen med en gang og lekte kjempefint sammen. Vegard er 6 år og mistet t.o.m en tann her.Mari spurte han om det var vondt å miste tanna og da svarte han JA. Men Mari sier hun gleder seg til hun begynner å miste tenner,selvom hun ikke tror på tannfeen.: )og at det kanskje gjør vondt;)



Besøket var så heldige med været,sol og opptil 25 gr hver dag. Vi fikk vist fram litt av Zurich hvor vi koste oss en hel dag.Andre dagen tok vi båten fra Horgen til Rapperswil ( som tar ca en time)hvor vi koste oss i gammelbyen og en tur i dyreparken. Det ble sene kvelder for barna og tiden gikk så altfor fort.Jentene syntes det var kjempestas med baby og gleden var stor da de fikk mate Helene på 6 måneder.

1 kommentar:

Linda sa...

Så hyggelig å få besøk da ;o) Et deilig avbrekk tenker jeg, å så heldige dere er med været for tiden ;o)

Her har vi hatt vinter nr 2, men nå endelig ser det ut til at det skal snu. Knallsol igår og meldt like fint til helga, men lufta er jo så iskald her enda...kun sola som varmer, men enda er det noen dager igjen til 17. mai;o)
Takk og lov for bunadsstakk og ulljakke, hehe...